Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sint-Pieters-Leeuw | Zellik | Lokeren

Uw belangen verdedigen, daar gaat het DEFENSIS om.
Onderhandelen als het kan, naar de rechtbank als het moet.
Als onderneming of als particulier, het maakt ons niet uit.

Voor ondernemingen

Wat hebben een eenmanszaak, KMO en een beursgenoteerd bedrijf gemeen? Dat ze allemaal al jaren tot ons cliënteel behoren. Een eerste punctuele opdracht leidt vaak tot een jarenlange samenwerking.

Uw bedrijfsadvocaat

Uiteindelijk wil u met uw business bezig zijn en niet met juridische zaken. Net daarom is een juridisch aanspreekpunt voor uw bedrijf zo belangrijk, of het nu om een claim, een belangrijk contract of om uw invorderingen gaat.

Wat doen we voor bedrijven?

En ook voor u persoonlijk

Particuliere bijstand

Het recht stopt niet aan de bedrijfspoort. Ook als verhuurder of huurder, bouwheer, slachtoffer, partner, ouder, erfgenaam, werknemer... heeft u een advocaat nodig.

Wat doen we voor Particulieren?

Onze werkwijze

Concreet & to the point

Een gedreven en persoonlijke aanpak, daar draait het om; raadsman zijn is voor ons een eretitel. En dat is meer dan procesvoering alleen...

Hoe gaan we te werk?

Wat kost het?

Niets zo irriterend als een onduidelijke of een totaal onverwachte rekening... Het kan echter ook anders. Correcte info vooraf vinden we essentieel.

Kosten en erelonen

Nieuws

Defensis werft advocaat aan (m/v)

Volbloedjurist? Zin in de moderne e-advocatuur - office is where wifi is - en bereid zelf de lead te nemen in de zaken die je beheert? Gedreven om elke dag bij te leren? Wij hebben een vacature voor onze procedurepraktijk

...
Lees meer
Contract opgezegd en toch verder doen? Opgelet voor de gevolgen!

In dit geval ging het om een “overeenkomst tot alleenverkoop” (een exclusief distributiecontract dus), maar eigenlijk gaat dit ook op voor tal van andere contracten.

U heeft een contract opgezegd, maar u werkt gewoon verder zoals voorheen. Is er dan een nieuwe, mondeling overeenkomst tot stand gekomen?

...
Lees meer
Invordering buitenlandse onbetaalde factuur iets gemakkelijker

Klanten in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Italië, Spanje of Oostenrijk?

Slechte betalers in een van deze landen? België heeft er – eindelijk – voor gezorgd dat u iets gemakkelijker aan uw centen geraakt.

...
Lees meer
U verstoppen als grote aandeelhouder? Niet langer mogelijk door UBO-register
Na een eerste uitstel is het zo ver. Tegen 31 maart 2019 moeten alle vennootschappen hun uiteindelijke begunstigde(n) (“Ultimate Beneficial Owner”) bekend maken.
 
Wie is dat, een “uiteindelijke begunstigde”? Dit zijn personen die 25% of meer van de aandelen in een vennootschap hebben.
...
Lees meer
Illegale software even intern gebruiken? Dat is dan 450.000 euro aub.

Een werknemer besluit op zijn eentje dat het bedrijf écht wel een bepaalde software nodig heeft. Hij weet echter dat hij die “gratis” kan downloaden (met dank aan een hackerscollectief). Zonder dat zijn werkgever iets weet, installeert hij deze software.

...
Lees meer